For informasjon om betingelser ved kjøp se våre salgsvilkår.

Kostnad

Frakt koster 49 kr ved sending med vanlig post. Hvis du ønsker å få pakken levert på døren, kan du velge det ved utsjekk. Tjenesten koster 80 kroner.

Leveringstid

Varer som blir sendt med vanlig post vil vanligvis ankomme innen 2-3 virkedager. Velger du Helthjem tar det omtrent 2-6 dager avhengig av hvor i landet du bor.

Endring av leveringsadresse

Dine behandlede kjøp vil bli sendt til fraktadressen du har oppgitt ved utsjekking. Endringer i fraktadresse må gjøres innen 12 timer etter at bestillingen ble gjort.

Hvis du ikke mottar bestillingsdetaljer

Det hender at kundene våre ved et uhell har skrevet inn en feil e-postadresse. Gjennom hele prosessen sender vi flere eposter, inkludert en ordrebekreftelse, en fullføringsmelding og en fraktmelding hvis sporing er tilgjengelig. Hvis du tror at du kanskje har skrevet inn din epost feil, vennligst kontakt oss på info@melscbd.no så ordner vi det for deg.

Avbryte bestilling

Har du gjort en feil og ønsker å avbryte bestillingen din? Ta kontakt på info@melscbd.no innen 12 timer for å hindre at ordren blir behandlet og sendt.

Tapte forsendelser

MELS er ikke ansvarlig for tapte forsendelser. Hvis du har valgt frakt med sporing, kan vi hjelpe deg å lokalisere pakken. Send e-post til info@melscbd.no med ordrenummer.