MELS MUSH sopptinkturer
|

NYHET! MELS MUSH sopptinktur

Medisinsk sopp: Den gamle helbredelsespraksisen for en moderne verden

Asias eldgamle medisinske praksiser har lenge inkludert medisinske sopper som en sentral del av sine helbredelsesritualer. Tradisjonell kinesisk medisin og Ayurveda fra India har begge anerkjent de helbredende egenskapene til sopp i tusenvis av år. Disse kulturene har brukt sopp for å styrke immunforsvaret, øke energinivået og behandle et bredt spekter av lidelser.

I dag har moderne medisin i Asia integrert medisinske sopper som en del av sine behandlingsprotokoller. I Japan, for eksempel, er sopper en vanlig del av konvensjonell medisin, og på sykehus og klinikker har leger spesialisert seg i bruk av soppbaserte medisiner med gode resultater.

MELS MUSH sopptinktur bringer denne gamle helbredelsespraksisen til moderne tid. Vår tinktur er laget ved hjelp av en dobbel ekstraksjonsmetode i etanol, noe som sikrer at essensen av medisinske sopper bevares på sin mest potente form. Tinkturene våre er uten glyserin, og vi har direkte kontakt med produsenten for å sikre høyeste kvalitet og renhet.

MELS har lansert to typer sopptinkturer: Lion’s Mane og Reishi.

MELS MUSH sopptinkturer

Lion’s Mane er ideell for morgenen, og Reishi er perfekt for kvelden. Begge soppene har en lang historie med å støtte opp om et normalt immunforsvar og nervesystem, og i tillegg har sitt særpreg på enkelte områder.

MELS MUSH sopptinktur er mer enn bare en helsekosttrend – det er en dypt rotfestet praksis som har overlevd gjennom tidene. 

Utforsk våre sopptinkturer i dag og bli med på denne gamle helbredelsesreisen for en sunnere fremtid!


Reishi mushroom on tree

Fakta om medisinske sopper

 • Lang historie:
  Bruken av medisinsk sopp strekker seg tusenvis av år tilbake i tid, med dokumenterte bevis på bruk i tradisjonell medisin i kulturer over hele verden, inkludert Kina, India, og innfødte samfunn.
 • Immunstøttende egenskaper: 
  Medisinsk sopp, som Chaga og Reishi, har vist seg å støtte immunsystemet ved å øke produksjonen av hvite blodlegemer og forbedre kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.
 • Rik på antioksidanter:
  Sopper er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper til med å nøytralisere frie radikaler i kroppen og redusere oksidativt stress, noe som kan bidra til å forebygge aldring og sykdom.
 • Anti-inflammatoriske egenskaper: 
  Mange medisinske sopper har sterke antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse i kroppen, og lindre symptomer på betennelsesrelaterte tilstander som leddgikt og inflammatoriske tarmsykdommer.
 • Adaptogen effekt:
  Noen medisinske sopper, som Reishi, regnes som adaptogener, som hjelper kroppen med å tilpasse seg og takle stress og belastninger bedre.
 • Rik på næringsstoffer:
  Medisinske sopper inneholder en rekke essensielle næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, proteiner, og fiber, som bidrar til å støtte generell helse og velvære.
 • Støtte for hjernens helse:
  Visse medisinske sopper, som Lion’s Mane, har vist seg å ha positive effekter på hjernens helse, inkludert å fremme vekst av nye nerveceller, forbedre kognitive funksjoner, og redusere risikoen for nevrodegenerative sykdommer som Alzheimer’s.
 • Tradisjonell bruk:
  Mange kulturer har brukt medisinsk sopp som en del av sine helbredelsespraksiser i århundrer, og mange moderne medisinske behandlinger har sine røtter i disse tradisjonene.
 • Forskning:
  Det pågår kontinuerlig forskning på medisinske soppers potensielle helsefordeler, og stadig flere vitenskapelige studier støtter opp under deres bruk som komplementære behandlinger for en rekke tilstander og lidelser.

Referanser:

Rolv.no har et fantastisk arkiv og mye god informasjon om sopp. Les mer om sopptinkturer her: https://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/inon_obl/dobbelekstrakt_av_sopp.htm

Reishi:
https://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/gano_luc/art1.htm
https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/gano_luc.htm

Lions Mane:
https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/heri_eri.htm


Liknende artikler