Pust med nesen Hush Tape

Pust gjennom nesen – ikke munnen

“Det er nesen du skal puste med, ikke munnen” mener den anerkjente amerikanske vitenskapsjournalisten James Nestor, som har skrevet boken “Breath”.

Mange opplever å ha kronisk tilstoppet nese. En kvinne, som Nestor skriver om i boken, valgte å teipe igjen munnen i stedet for medikamentell behandling eller kirurgi. Etter noen vanskelige netter til å begynne med, begynte hun å oppleve gjennomgripende endringer og i løpet av seks uker hadde nesehulene åpnet seg fullstendig.

Kort fortalt er nesepusting helsefremmende. Nesepusting frigjør store mengder nitrogenoksid, øker oksygenopptaket og reduserer risikoen for tannslitasje og tørr munn. For å venne seg til å puste med nesen, kan man ta i bruk en enkel metode og teipe igjen munnen, gjerne mens man sover. Dette tilvenner slimhinnene i nesehulene og halsen til å holde seg åpne som hindrer snorking og forbedrer søvnkvaliteten. 

Å puste gjennom nesen er ikke bare en naturlig funksjon, men også en nøkkel til bedre helse og velvære. Om du syns det virker skummelt å teipe munnen om natten, kan du starte med å gjøre dagligdagse ting med teipen på. 

Pimp Lotion using Hush Tape

MELS tilbyr nå HUSH TAPE – en praktisk metode for å avvenne seg munnpusting som kan øke risikoen for munnhulesykdommer, dårlig ånde, hull i tennene og snorking. 

Ved å forsegle leppene før leggetid blir du oppmuntret til å puste gjennom nesen, noe som ikke bare kan fremme bedre søvn for deg selv, men også skape en roligere søvnatmosfære for din partner.

Illustrert vitenskap har også skrevet om nesepust her: https://illvit.no/mennesket/viral-sjekken-puster-jeg-bedre-med-munnen-teipet-igjen


HUSH TAPE

399,00 kr

Tape munnen og pust med nesa!

32 tapestrimler for 1 måneds forbruk Fleksibel, fast hold, enkelt å bruke

Les mer om produktet her.

På lager

Liknende artikler